Aromaterápia

TermészetgyógyászatTermészetgyógyászattermeszetgyogyaszat.lap.hu/9-99hu16987223472010-10-27 20:36:042023-10-31 04:19:07Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2010
Hirdetés

Meghatározás

Az aromaterápia több ezer éves múltra tekinthet vissza, hiszen már az ókori görögök és rómaiak is használták fürdőikben (a mindennapos stressz, s feszültség levezetésére) ezt a manapság újra felkapott módszert. Az afrikai országok sámánjai is füstölők segítségével űzik el a betegséget. Rituális ceremónia keretében kiűzik a gonosz szellemeket, s eközben tömjén és fahéj füstjével töltik meg a levegőt, mely fertőtlenítő hatással bír. A füstölőkhöz hasonlóan az illóolajok, s az aromaterápiás gyertyák is jó hatást gyakorolnak az emberi szervezetre. A hatalmas illat- és hatóanyag választéknak köszönhetően nem csupán a lakás illatosítására, hanem az egészség megőrzésére is alkalmasak. (blush.hu)

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Aromaterápia
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés